Menu

Cart
A+ A A-
Stel uw vraag
1000 tekens over

Voorwaarden

BESTELLEN


Bestellen bij GIGBAGwinkel.nl is gemakkelijk en betrouwbaar. Bij uw eerste bestelling dient u zich te registreren, waarna u eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen. Aan het einde van uw bestelling ziet u een overzicht van uw bestelling met het afleveradres en kunt u een eventueel ontvangen kortingscode invoeren, waarna de korting meteen verwerkt wordt.

 

PRIJZEN


Op GIGBAGwinkel.nl getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Eventuele prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW-tarieven worden doorberekend.

 

BETALEN


Bij GIGBAGwinkel.nl kunt op de volgende manieren betalen:

•Via iDEAL of Mister Cash: een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. De goedkoopste manier om een bestelling van GIGBAGwinkel.nl geleverd te krijgen. Direct na uw betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.

•Vooruitbetaling: U ontvangt enkele ogenblikken na het plaatsen van uw bestelling een e-mail van GIGBAGwinkel.nl waarin staat hoe u uw bestelling kunt betalen. Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen.

•Op rekening: Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen, waarna u een e-mail van GIGBAGwinkel.nl ontvangt hoe u uw bestelling kunt betalen. Uw betaling moet binnen 14 dagen zijn ontvangen. Bij te late betaling behouden wij ons het recht om bij opvolgende bestellingen het aanbieden van betalen op rekening niet te accepteren.

 

LEVERTIJDEN


GIGBAGwinkel.nl maakt gebruik van een uniek distributiemodel waarbij gemiddeld enkele keren per maand bestellingen worden geleverd.

De bestelde RIETEN verzenden wij in een stevige brievenbus-doos rechtstreeks naar het opgegeven verzendadres, grotere pakketjes versturen wij naar de dichtsbijzijnde DHL-parcelshop bij het verzendadres. Daardoor kunnen wij besparen op kosten en bovendien wordt het milieu hierdoor minder belast.

Op verzoek en tegen geringe meerkosten kan GIGBAGwinkel.nl tussentijdse (spoed)bestellingen verwerken.

 

VERZENDKOSTEN


Afhankelijk van het gewicht en het volume brengt GIGBAGwinkel.nl verzendkosten in rekening, welke tijdens het bestelproces duidelijk inzichtelijk gemaakt worden. Binnen Nederland worden bestellingen met een omvang van meer dan € 50,- inclusief BTW geheel gratis verzonden.

 

GARANTIE


Niet aangebroken producten in originele verpakking kunnen na schriftelijk akkoord van GIGBAGwinkel.nl binnen 14 dagen per post - voldoende gefrankeerd - worden geretourneerd. U ontvangt het aankoopbedrag (excl. de verzendkosten) binnen 14 dagen terug op uw rekening.

 

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

 

Als verwerkingsverantwoordelijke zal GIGBAGwinkel.nl verantwoordelijk zijn voor het beheren en beschermen van uw persoonlijke gegevens. Wij zullen deze zo goed mogelijk beschermen en alleen voor eigen gebruik toepassen. 

U kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw rechten als gegevenssubject uit te oefenen.

 

over GIGBAGwinkel.nl

 

Wij zijn officieel dealer van FUSION... more than just a GIGbag!

 

Het maakt niet uit of u beginner of professional bent; U zult altijd de juiste bescherming voor uw instrument bij ons kunnen vinden !

 

Kom ook eens langs in onze www.RIETENwinkel.nl

veilig betalen en gratis verzending*

cards

icon-shippingGratis verzenden vanaf €50,- binnen Nederland

Wil je ons volgen?

facebook-bltwitter-bl

Log In or Register