Menu

« »
Cart
1000 tekens over

FAQ

FUSE-ON

Als een Fusion tas een rubberen "Fuse-on" badge toont, betekent dit dat het snel en eenvoudig kan worden bevestigd op de voorzijde van een instrumenttas met vier sterke klittenbanden, gevoerd door D-ringen. De meeste instrumenttassen kunnen slechts één accessoiretas dragen, maar bij de gitaartas is het mogelijk twee te dragen, één op de headstock, en één op de basis van het instrument. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor muzikanten die op reis zijn of een druk leven leiden en extra ruimte nodig hebben om accessoires, eten & drinken, reserve kleding of zelfs een laptop mee te nemen. 

FLOW-SYSTEM

Aan de achterzijde van de Premium tassen zult u Fusions eigen "Flow-System" vinden, vergelijkbaar met die van een backpack, waardoor de tas erg comfortabel is om te dragen en wat voorkomt dat u heet krijgt wanneer de tas gedragen wordt. Er zijn twee lendensteunen, en in de meeste gevallen een gevoerde heupgordel waardoor de tas stevig op zijn plaats blijft terwijl deze wordt gedragen. Er is ook een verborgen rits aan de achterzijde, met een vak waarin de rugzakriemen kunnen worden opgeslagen om deze te verbergen wanneer de tas met de hand gedragen wordt.

ZIP-AWAY

Als een Fusion tas een rubberen "Zip-away" badge toont, betekent dit dat de tas volledig geopend kan worden zodat de apparatuur gemakkelijk in of uit de tas geplaatst of gehaald kan worden. Dit concept behoort tot de DJ-serie tassen, waarbij de kwetsbare sliders en knoppen op de dure controllers en decks beschermd worden, aangezien deze zodoende niet langs de binnenkant van een tas gesleept worden. “Zip-away” is ook te vinden op de Notebook en Laptop series, die functioneren als een draagbaar kantoor waarbij u al uw accessoires en persoonlijke spullen altijd bij de hand hebt.

ADD-ON

U hoeft niet in het bezit te zijn van een Fusion tas om van de voordelen van ons assortiment "Add-on" accessoires te genieten. Onze intern gevoerde sleeves zijn ideaal als u meer dan één instrument te dragen heeft in een gigbag. Deze zullen krassen voorkomen.

De tas voor hoofdtelefoons is ideaal voor DJ's of iedereen die behoefte heeft om onderweg hun hoofdtelefoon en kleine persoonlijke spullen bij de hand te houden. Dit is ideaal voor fietsers, of voetgangers die haast hebben op luchthavens en treinstations. 

Sinds halverwege 2015 zijn er eveneens regenhoezen voor de Urban Brass & Woodwind tassen beschikbaar. Deze worden standaard geleverd bij de Premium-series en zijn geweldig om je Fusion tas in natte weersomstandigheden te beschermen. Deze hoezen hebben een reflecterend Fusion logo, een belangrijke veiligheidsfactor tijdens het fietsen of lopen in het donker. De hoes fungeert ook als een veiligheidsmaatregel, en voorkomt dat zakkenrollers toegang krijgen tot de externe vakken tijdens het lopen of staan in drukke gebieden.

De Fusion GIGBAG's en cases zijn verkrijgbaar in de volgende series:

Premium-serie 

De Premium-serie biedt de ultieme gigbag voor muzikanten die uitmuntend vervoer van hun instrument nodig hebben. Hier zijn enkele kenmerken van de Premium-serie:

 • Hoge kwaliteit, waterbestendig, rip-stop, non-PVC-backed materiaal
 • Versterkte panelen (gebruikt in bepaalde modellen die een soortgelijke bescherming van een harde case geven)
 • 30mm high density schuimomhulsel
 • Interne sleeve (voor blaasinstrumenten)
 • Robuuste rugzakbanden met borstband en telefoonvakken
 • Gegoten rubberen / neopreen handgrepen
 • Fusion-Flow (een ritsvak aan de achterzijde met lendensteunen en heupgordel, waarbij de rugzakriemen uit het zicht kunnen worden opgeslagen als de tas met de hand gedragen wordt)
 • Adreslabel voor identificatie
 • Vergrendelbare ritsen geven extra veiligheid
 • Regenhoes voor bescherming tegen natte weersomstandigheden
 • Fuse-on tassen beschikbaar

Urban Series

De Urban-serie is een slanke en subtiele tassenlijn, ideaal voor optredende muzikanten die regelmatig met hun instrumenten onderweg zijn. De tassen bieden een uitstekende bescherming dankzij een combinatie van 20mm high-density schuimvoering en gebruik van sterk, waterbestendig non-PVC-backed materiaal. Ze zijn voorzien van het handige "Fuse-on" concept, waarbij een selectie van accessoiretassen kunnen worden bevestigd aan de voorkant van de gigbag. Tal van de zakken en vakjes bieden veel ruimte, waar een assortiment van accessoires en persoonlijke spullen in kunnen worden opgeslagen. De tassen worden gedragen met een stevig geklonken handgreep of door de comfortabele, gevoerde rugzakriemen, die wanneer ze niet in gebruik zijn kunnen worden opgeslagen in een achtervak.

Funksion Skinnie Series 

De Funksion Skinnie tassen zijn van hoge kwaliteit, lichtgewicht, compact, en ontworpen om snel mee op weg te kunnen. Deze tassen zijn gemaakt met 10mm high-density schuimvoering en slijtvast, waterbestendig, non-PVC-backed materiaal, waardoor ze draagbaar en duurbaar zijn. Twee discrete vakjes, die over de volledige lengte van elke tas lopen, bieden ruimte voor uw accessoires of persoonlijke spullen. Versterkte schouderbanden en geklonken handgrepen voltooien de ideale, "no-nonsense" tas voor de reizende muzikant.

Sound & Audio

DJ Bags

Al onze DJ tassen hebben de "Zip-away" functie en bieden een hoge mate van bescherming. Ze zijn gemaakt van regenbestendig, rip-stop materiaal dat het 20 mm high-density schuim bedekt. De tassen zijn verstevigd met robuuste hoekbeschermers en dikgeweven basispanelen. Er zijn vele zakken en vakjes, die meer dan voldoende opbergruimte bieden. Elke tas heeft verschillende interne gevoerde sleeves voor laptops, controllers of mixers en heeft stevige rugzakriemen met geïntegreerde MP3 & mobiele telefoonzakken.

Keyboard

Er zijn in totaal 16 keyboard gigbags in onze Keyboard & Synth serie, gemaakt van robuust waterbestendig, rip-stop materiaal en high-density schuimvoering. De kleinere tassen zijn voorzien van schouderbanden en de grotere modellen zijn voorzien van wielen en een schouderriem. Alle zakken hebben discrete handgrepen, waardoor de tassen kunnen worden opgetild door één of meer personen.

Aan de voorkant van de keyboard tassen bevinden zich grote vakken voor accessoires, die ideaal zijn voor kabels, bladmuziek en andere accessoires. In de tas zit een beschermende sleeve, die kan worden aangetrokken om het keyboard op zijn plaats te houden. Dit is een groot voordeel tijdens het vervoeren van het keyboard. Elke tas heeft een aantal gevoerde blokken om de perfecte pasvorm te garanderen.

Download hier de Keyboard Sizing Chart 

###

 • logo.png

over GIGBAGwinkel.nl

 

Wij zijn official dealer van 'FUSION ... more than just a GIG BAG!' 

 

fu-sion (noun) [fyoo-zhuhon] = het resultaat van het samenvoegen van twee of meer onderdelen tot één geheel

 

Prachtig vormgegeven GIGBAG's van hoge kwaliteit, voor muzikanten die regelmatig onderweg zijn. 

 

Kom ook eens kijken in onze www.RIETENwinkel.nl

veilig betalen en gratis verzending*

cards

icon-shippingGratis verzenden vanaf €100,- binnen Nederland

Wil je ons volgen?

facebook rond greytwitter rond greyLinkedin rond grey

Log In or Register